Jette lejr 2019 pletten

Der blev vedtaget en kontingent stigning på generalforsamlingen d. 5. marts . Så fra 1. april stiger betalingen med 50 kr. pr. mdr Så 2 dags = 350kr. pr. md. og 5 dags = 550 kr. pr. md. Forældre bestyrelsen besluttede også, at vi igen skal tage 20 kr. i entre på klubaftener ... Stigningerne kommer på baggrund af, at Kolding kommune skal spare og har valgt os, så vi igen mister noget tilskud, desværre. Vi håber at i som forældre, har forståelse for dette.

Fritidsklubben Valhalla

STEDET

hvor du kan hygge og lave sjov.

STEDET

hvor der er plads til at være dig.

STEDET

hvor du er sammen med venner.

hvor du kan slappe af.

STEDET

hvor der altid er tid til at snakke.

STEDET

hvor du kan kede dig, fordi du må.

Aktivitets kalender

indmeldelsesblanket 2019 Tryk på den BLÅ tekst for at se den og vælg tilmeldingssedler i menu for at downloade

Er der nogen forældre der er i den situation, at økonomien ikke rækker til en plads i fritidsklub, så kontakt Jette i Valhalla, så findes der er også hjælp til det.

Jette Lejrturen 2019 er bestilt til( mandag til torsdag i uge 27) til spejderhytten Pletten i Hejlsminde.. Et stort ønske fra børnene om en ekstra dag er opfyldt <3

26-April-2019

Besøgs dag for 3. klasserne kl. efter skole og til kl. 16

01-Maj-2019

Onsdage i maj er besøgsdage for 3. klasserne og det er fra skole til kl. 17

22-Maj-2019

Forældre info 3. klasserne

Onsdag d. 22. maj 2019 inviterer Valhalla forældre og børne til info møde kl. 17. Vi starter med lidt at spise, hvorefter børnene kan gå i hallen medens vi fortæller lidt om vores dagligdag i Fritidsklubben Valhalla. Tilmelding pga. maden senest d. 21. maj på mail: valhalla@teliamail.dk

01-Juli-2019

Uge 27 Jette lejr til Pletten i Hejlsminde

Jette Lejrturen går i år 2019 til Pletten spejderhytten i Hejlsminde.. Et stort ønske fra børnene om en ekstra dag er opfyldt Så turen er fra mandag til torsdag ... tilmelding øverst på siden.

05-August-2019

Uge 32 Starter vi op igen kl. 10 - 16 indtil skolen starter igen.

25-Oktober-2019

Valhalla s 15 års jubilæums dag

Program herfor kommer senere

06-December-2019