Kære forældre til 3. klasse børn 😊

Fritidsklubben Valhalla vil gerne invitere alle børn  hver onsdag i  maj.

Børnene kommer efter skole og må være i Valhalla til kl. 17 i maj😊

Valhalla er en fritidsklub for 4 – 7. klasse

klubben er åben fra kl. 6.45 – skolestart og igen efter skole til kl. 17

Valhalla har også åben i uge 27 og i uge 32

Uge 7 og uge 42 efter behov ... kontakt Jette hvis i har behov og hvilke dage .

Onsdag d. 27. maj 2020 inviterer Valhalla forældre og børne til info møde kl. 17. Vi starter med lidt at spise, hvorefter børnene kan gå i hallen medens vi fortæller lidt om vores dagligdag i Fritidsklubben Valhalla .

Tilmelding pga. maden senest d. 21. maj på mail valhalla@teliamail.dk

Indmeldelse kan i gøre allerede nu, i finder blanketten på vores hjemmeside og mailer/eller afleverer den til Valhalla . I må også hente blanketten i Valhalla, så kan i jo lige se hvordan vi og Valhalla ser ud

I Valhalla kan i vælge 2 dags uge,der er dog kun nogle få 2 dags pladser, hvor jeres barn selv bestemmer hvilke ugedage han/hun kommer.. MEN vi anbefaler alle 4. klasser, at melde sig på 5 dags uge i starten, da det giver børnene en meget bedre start og et bedre sammenhold med de større børn og unge, noget vi sætter stor pris på i Valhalla.

Prisen er kun 550 kr. pr. for 5 dage

350 kr. pr. mdr.  2 dages uge

Begge tilbud er inkl. morgenmad kl. 06.45 - 8.00 og eftermiddagsmad efter skoletid

Efter jul klubaften ca. en gang om ugen, hvor Valhalla holder åben til kl. 20

www.valhalla-vonsild-if.dk

Ring endelig hvis der er spørgsmål   tlf. 26316644

Valhalla `bor ` i Vonsild hallen.

Vi glæder os til at se jer

Jette Lejr  2020

Lejrturen går i 2020 til Pletten v/ Hejlsminde

Mandag tirsdag, onsdag og torsdag i uge 27

Du må kun have en` taske + sovepose/dyne, pude

Medbring : Varmt tøj til om aftenen + sovedyr                                                   Toilet ting, håndklæder badetøj og hvad du eller har brug for af tøj til 3 dage.

Det kan ikke betale sig du har mobil tlf. med, da du ikke kan bruge den på lejren, og er det nødvendigt, låner i bare Valhallas tlf. så kære forældre i kan ringe på : tlf 26316644 hvis i skal have fat i jeres barn.

Lommepenge snakker du med dine forældre om, du må gerne have slik m.m med men ikke energidrik eller cider.

Prisen for turen er : 400 kr .indbetales på 9277 4571657231 mrk. Barnets navn+Lejr

Vi kan desværre ikke tilbyde hentning til dem som skal på fodboldskole i år L med mindre nogle forældre vil køre frem og tilbage .

Tilmeldingen er bindende og betales ved tilmelding