Kære forældre til 3. klasse børn 😊

Fritidsklubben Valhalla vil gerne invitere alle børn i 3. klasse hver tirsdag i  maj.

Børnene kommer efter skole og må være i Valhalla til kl. 17 i maj😊

Valhalla er en fritidsklub for 4 – 7. klasse

klubben er åben fra kl. 6.45 – skolestart og igen efter skole til kl. 17

Valhalla har også åben i uge 27 og i uge 32

Uge 7 og uge 42 efter behov ... kontakt Jette hvis i har behov og hvilke dage .

Tirsdag d. 26. maj 2020 inviterer Valhalla forældre og børne i 3. klasse til info møde kl. 17. Vi starter med lidt at spise, hvorefter børnene kan gå i hallen medens vi fortæller lidt om vores dagligdag i Fritidsklubben Valhalla .

Tilmelding pga. maden senest d. 21. maj på mail valhalla@teliamail.dk

Indmeldelse kan i gøre allerede nu, i finder blanketten på vores hjemmeside og mailer/eller afleverer den til Valhalla . I må også hente blanketten i Valhalla, så kan i jo lige se hvordan vi og Valhalla ser ud

Prisen er kun:

550 kr. pr. for 5 dage

350 kr. pr. mdr.  2 dages uge  ( er som udgangspunkt kun for 5.og 6. klasser)

Begge tilbud er inkl. morgenmad kl. 06.45 - 8.00 og eftermiddagsmad efter skoletid

Kun morgen : 350 kr. for alle 5 morgener + morgenmad

Klubaften er som udgangspunkt onsdag ,hvor Valhalla holder åben til kl. 20

Nyt!!! Der kan nu købes KLIPPEKORT til klubaften: 10 turs klippekort 200 kr.

Div. indbetalinger til Valhalla er på 9277 4571657231 HUSK at skriv: navn + klasse + ( kreativ, kontingent, klippekort, lejrtur, m.m.)

Ring endelig hvis der er spørgsmål   tlf. 26316644 eller valhalla@teliamail.dk

Valhalla `bor ` i Vonsild hallen.

Vi glæder os til at se jer

Jette Lejr  2020

Lejrturen går i 2020 til Pletten v/ Hejlsminde

Mandag tirsdag, onsdag og torsdag i uge 27

Du må kun have en` taske + sovepose/dyne, pude

Medbring : Varmt tøj til om aftenen + sovedyr                                                   Toilet ting, håndklæder badetøj og hvad du eller har brug for af tøj til 3 dage.

Det kan ikke betale sig du har mobil tlf. med, da du ikke kan bruge den på lejren, og er det nødvendigt, låner i bare Valhallas tlf. så kære forældre i kan ringe på : tlf 26316644 hvis i skal have fat i jeres barn.

Lommepenge snakker du med dine forældre om, du må gerne have slik m.m med men ikke energidrik eller cider.

Prisen for turen er : 450 kr .indbetales på 9277 4571657231 mrk. Barnets navn+Lejr

Vi kan desværre ikke tilbyde hentning til dem som skal på fodboldskole i år L med mindre nogle forældre vil køre frem og tilbage .

Tilmeldingen er bindende og betales ved tilmelding